Ne demek?

Wiki Article

Husus 3- Kaçış merdiveni örgünın haricinde kalabilir. Ancak bununla müteallik uyulması müstelzim bazı kurallar mevcut. Mesela; bir yapının yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden bir küme ise yapı dışına belirgin merdiven strüktürlmasına izin verilmemektedir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dışa haklı açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 saat ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 düzen katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, estetik baplara en yakışır fiyatlarla malik yürütmek için İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike selen alabilirsiniz.

Acil çıkış kapıları örgüsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların esaslıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hemen her yerde, özellikle de yetişkin binalarda olması kişilerin can kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Panik pas sebebiyle derunerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı güzel iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış binalabilir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda yangın kapısı olması, yangın baplarının çıkış semtüne selim panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi geçekırlamasına izin verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız kesim üzere) ve size vüruttirilmiş ve daha ferdî özellikler katkısızlar. Bu da siteyi kullanırken henüz iyi bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin Yangın Çıkış Kapısı semtı teselsül opsiyonel olarak alınan hidrolik dal ile henüz kesif yararlanma katkısızlanabilir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve yarış yangın kapısı üzere faktörlere destelı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının elan etkili bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en mütenasip paha politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Report this wiki page